Imagine Fotografie: originele bruidsfotograaf

Op zoek naar een originele bruidsfotograaf die bijzondere trouwfoto’s maakt? Een fotograaf die let op de vele mooie details, die jullie dag zo speciaal maken? Een bruidsfotograaf, die niet nadrukkelijk aanwezig is en toch prachtige spontane portretten maakt van jullie en van de gasten? Een fotograaf die tijdens de fotoshoot de regie neemt, maar jullie geen rare poses laat aanemen? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Imagine Fotografie biedt jullie een journalistieke bruidsfotograaf: origineel, spontaan en echt. Geen in scene gezette plaatjes, maar een mooi fotografisch verslag van jullie huwelijksdag met aandacht voor emoties, details, speciale momenten en humor. Hoe we dat doen? Dat komt aan de orde onder het kopje info trouwfotograaf.

Imagine Fotografie heeft in de loop der jaren diverse awards gewonnen. Wij zijn daar natuurlijk erg trots op, want het is altijd mooi om te zien dat anderen jouw foto’s waarderen. In 2011, 2012 en 2014 vielen we in de prijzen bij de Nationale Bruidsfoto Award, in 2016 wonnen we twee keer een award bij de Masters of Dutch Wedding Photography en ook nog één bij de internationale Fearless Awards. In 2017 en 2018 was het weer raak bij Fearless en ook bij de ISPWP (International Society of Professional Wedding Photographers)!

Wil je weten waar we werkzaam zijn? Kijk dan onder het kopje werkgebied. Wil je voorbeelden van foto’s bekijken? Ga dan voor een eerste kennismaking naar ons portfolio of bekijk ons blog.

Wil je meer informatie of meteen een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!