Imagine Fotografie biedt jullie journalistieke bruidsfotografie: origineel, spontaan en echt. Geen in scene gezette plaatjes, maar een mooi fotografisch verslag van jullie huwelijksdag met aandacht voor emoties, details, speciale momenten en humor.

Daphne & Johan: Het Kasteel was te klein!

TAGS

 

Daphne en Johan hadden het van tevoren mooi bedacht. Ceremonie, borrel, diner en feest allemaal op één locatie: Het Kasteel in Woerden. Een prachtige locatie, dus dat zou helemaal goed komen. Totdat je erachter komt dat de gastenlijst steeds langer wordt. Zelfs zo lang, dat het tijdens de trouwceremonie onmogelijk in Het Kasteel zou passen. Dus werd er uitgeweken naar De Lutherse Kerk en dat was een goede keuze! Niet alleen een mooie locatie, maar ook precies groot genoeg om de bijna tweehonderd gasten een prima plek te geven.

En zo werd het een fantastische dag met Daphne, Johan, hun twee zonen en vele vrienden en familie en een mooie muzikale touch. Want er werd een speciaal gemaakt lied gezongen tijdens de ceremonie, Johans broer Herman kwam saxofoon spelend de kerk binnen, zelf speelde bruidegom Johan aan het begin van het feest met de band mee (ook saxofoon) en tijdens het diner was er een optreden van het koor van de moeder van de bruid. Prachtig!

 

001 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

002 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

003 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

004 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

005 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

006 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

007 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

008 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

009 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

010 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

012 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

013 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

014 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

015 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

016 Imagine Fotografie Kasteel Woerden

© Imagine Fotografie