Imagine Fotografie
loading...

transparante tarieven

Wat betreft onze tarieven zijn we transparant en duidelijk. Geen ingewikkelde pakketten met allerlei opties, maar een standaard basistarief met uiteraard de mogelijkheid tot uitbreiding.

Een trouwreportage van Imagine Fotografie bestaat standaard uit de fotografie op de huwelijksdag zelf en de digitale levering van een grote selectie van de gemaakte foto’s.

Zo’n reportage van fotografie + digitale levering foto’s is mogelijk vanaf 10 uur fotografie voor een prijs van 1795 euro. Uitbreiding van het aantal uren is uiteraard mogelijk. We rekenen daarvoor 100 euro voor ieder extra uur.

Deze prijzen zijn inclusief:

– een kennismakingsgesprek, waar we jullie wensen en onze opties in detail doorspreken, gevolgd door een offerte op maat
– intensief contact in de laatste weken voor jullie trouwdag over de planning en jullie wensen ten aanzien van extra opties
– de fotografie op jullie huwelijksdag
– een preview van jullie trouwfoto’s op een afgeschermd gedeelte van onze site
– digitale levering van een grote selectie van jullie trouwfoto’s (minimaal 350 foto’s bij 10 uur fotografie)

Willen jullie ook een mooi trouwfotoboek? Dat verzorgen we graag voor jullie! Het trouwfotoboek is leverbaar in twee varianten: een coffeetable album en een deluxe album. De eigenschappen van deze opties vind je op de pagina trouwfotoboek.

Heb je al gehoord van de mogelijkheid om een tweede fotograaf in te zetten? Je leest erover op de pagina twee fotografen.

Willen jullie meer informatie over mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op!