Imagine Fotografie biedt jullie journalistieke bruidsfotografie: origineel, spontaan en echt. Geen in scene gezette plaatjes, maar een mooi fotografisch verslag van jullie huwelijksdag met aandacht voor emoties, details, speciale momenten en humor.

Trouwfotograaf Imagine Fotografie

Imagine Fotografie? Dat is trouwfotograaf Pieter van Lierop!

Mijn naam is Pieter van Lierop en als trouwfotograaf werk ik onder de naam Imagine Fotografie. Ik doe dat met heel veel plezier. Voor mij is ieder huwelijk een feest, waarbij ik iedere keer weer vereerd ben dat ik het verhaal van de bruiloft in foto's mag vertellen. Want dat is wat ik het liefst doe: als trouwfotograaf een mooi fotoverhaal vertellen van de huwelijksdag.

Deze manier van werken en denken komt voort uit mijn opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam. Daar heb ik geleerd wat documentaire fotografie is, met name van mijn hoofddocent Joost van den Broek, winnaar van de Zilveren Camera 2011.

"We hebben je nauwelijks opgemerkt". Dat hoor ik graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij ik alle mooie momenten vastleg zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat ik de regie neem, is bij het maken van groepsfoto's of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!

Imagine Fotografie werkt als trouwfotograaf vaak in de provincies GelderlandLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeeland en Zuid-Holland. Maar we zijn uiteraard ook beschikbaar in de rest van Nederland en daarbuiten.

foto's: Martine van der Voort