Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf De Haag

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Den Haag.

Het oude stadhuis en de Grote Kerk aan de Groenmarkt, Paviljoen De Witte, Rootz at the Harbour, Beachclub People, het Kurhaus, de Vredeskapel, Habana Beach, Lobby Beach, Madurodam, restaurant Stoer, Boomerang Beach, De Staat, Hagedis en Madestein zijn locaties, waar we als trouwfotograaf in Den Haag met veel plezier een huwelijk hebben vastgelegd.

Ook andere plaatsen in Zuid-Holland zijn bekend terrein voor ons als trouwfotograaf: Delft, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam en Wassenaar. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Zuid-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!