Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf Bennekom

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Bennekom, waar we met veel plezier hebben gefotografeerd in Kasteel Hoekelum.

Kasteel Hoekelum, gelegen midden in het hart van de Veluwse natuur, is bij uitstek geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals huwelijks-, familie-, en personeelsfeesten, recepties, bedrijfs-evenementen en zakelijke conferenties. In 1735 heeft men in Kasteel Hoekelum een muziekzaal gebouwd, die nu dienst doet als trouwzaal.

Naast trouwfotograaf in Bennekom zijn we ook in andere plaatsen in Gelderland actief, zoals ArnhemBarneveldEchteldEdeNeerijnen en Nijmegen. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Gelderland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken als trouwfotograaf in Bennekom graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!