Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf Bilthoven

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Bilthoven, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd bij Buitenplaats Jagtlust, dat door de gemeente De Bilt wordt gebruikt als gemeentehuis.

Het landgoed waarop Jagtlust ligt werd in 1928 aangekocht door de gemeente De Bilt. Na een grootscheepse verbouwing werd Jagtlust in 1932 als gemeentehuis in gebruik genomen.

Naast trouwfotograaf in Bilthoven zijn we ook andere plaatsen in Utrecht actief, zoals Amersfoort, BaarnBreukelenHaarzuilensMaarssenUtrecht en Zeist. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in de provincie Utrecht waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Bilthoven kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!