Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf De Woude

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in De Woude, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd in De Kemphaan.

Op het eiland De Woude is in 2002 het dorpshuis De Kemphaan gebouwd op de plaats van het voormalige kerkje. De Kemphaan is in Zaanse stijl herbouwd en doet dienst als een plek voor sociale en culturele activiteiten, waaronder trouwceremonies.

Naast trouwfotograaf in De Woude zijn we ook in andere plaatsen in Noord-Holland actief, zoals AmsterdamHaarlemHeemstedeOverveenSantpoortUithoorn en Zandvoort. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Noord-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in De Woude kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!