Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf Duin en Kruidberg

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Duin en Kruidberg te Santpoort.

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

Naast ons werk als trouwfotograaf in Duin en Kruidberg zijn ook andere bekende trouwlocaties bekend terrein voor ons. Zo waren we al eens met veel plezier werkzaam in Chateau Neercanne (Maastricht), Kasteel Wijenburg (Echteld), Orangerie Elswout (Overveen), Kasteel De Hooge Vuursche (Baarn), Landgoed Te Werve (Rijswijk), Het West Indisch Huis (Amsterdam) en Kasteel De Wittenburg (Wassenaar).

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Wij maken graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!

Meer informatie over Landgoed Duin en Kruidberg: www.duin-kruidberg.nl