Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf Egmond

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Egmond, waar we met veel plezier hebben gefotografeerd in de Slotkapel.

De Slotkapel is door Willem I van Egmond in 1227 gebouwd bij het Slot op den Hoef. In 1229 werd De Slotkapel door de bisschop van Utrecht officieel ingewijd. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Bergen worden hier burgerlijk huwelijk voltrokken, eventueel gevolgd door een kerkelijke of anderszins levensbeschouwelijke zegening over het huwelijk.

Naast trouwfotograaf in Egmond zijn we ook in andere plaatsen in Noord-Holland actief, zoals AmsterdamHaarlemHeemstedeOverveenSantpoortUithoorn en Zandvoort. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Noord-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Egmond kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!