Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf Haaksbergen

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Haaksbergen, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd in het stadhuis.

Het oude raadhuis van Haaksbergen is gebouwd in 1940-1941 naar een ontwerp van architect J.Th.J. Cuypers in samenwerking met zijn zoon P. Cuypers jr. Door de bijzondere bouwstijl (met invloed van de Delftse school) is het gebouw aangewezen als gemeentelijk monument.

Naast trouwfotograaf in Haaksbergen zijn we ook in andere plaatsen in Overijssel actief geweest, zoals in Hengelo (Wapen van Beckum), Molenhoek (Jachtslot De Mookerheide), Ommen (Landgoed Het Laer), Wierden (Het Lageveld) en Zwolle (stadhuis en De Agnietenberg).

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken als trouwfotograaf in Haaksbergen graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!