Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf Haren

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Haren, waar we met veel plezier hebben gefotografeerd bij Klooster Bethlehem.

Klooster Bethlehem kenmerkt zich door de combinatie van een moderne inrichting en authentieke ambiance. De kapel uit de 16-de eeuw kan dienst doen als trouwzaal, maar is ook geschikt voor het feest ’s avonds. Daarnaast kent het Klooster diverse andere ruimtes voor receptie en diner.

Naast trouwfotograaf in Haren zijn we ook in andere plaatsen in Noord-Brabant actief, zoals BredaDen BoschTilburgVughtWillemstad en Woudrichem. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Noord-Brabant waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Haren kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!