Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf Harmelen

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Harmelen, waar we met veel plezier diverse huwelijken hebben gefotografeerd in de Hervormde Kerk en de De Kloosterhoeve.

De Kloosterhoeve is een officiële trouwlocatie, gelegen aan het dorpsplein in Harmelen. Bruidsparen kunnen bij De Kloosterhoeve alles op één locatie vieren; van ontvangst en huwelijksvoltrekking tot huwelijksfeest daarna.

Naast trouwfotograaf in Harmelen zijn we ook andere plaatsen in Utrecht actief, zoals AmersfoortBaarnBreukelenHaarzuilensMaarssenUtrecht en Zeist. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in de provincie Utrecht waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Harmelen kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!