Trouwfotograaf in Hengelo

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Hengelo, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd bij het Wapen van Beckum.

Sinds 2011 kan het burgerlijk huwelijk officieel worden voltrokken bij Het Wapen van Beckum. Dit kan in een van de zalen, maar ook buiten, bijvoorbeeld bij het prieeltje in de Engelse tuin.

Naast trouwfotograaf in Hengelo zijn we ook in andere plaatsen in Overijssel actief geweest, zoals in Haaksbergen (stadhuis), Molenhoek (Jachtslot De Mookerheide), Ommen (Landgoed Het Laer), Wierden (Het Lageveld) en Zwolle (stadhuis en De Agnietenberg).

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken als trouwfotograaf in Hengelo graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!