Trouwfotograaf in Hoorn

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Hoorn, waar we met veel plezier hebben gefotografeerd in het Westfries Museum.

Sinds 1881 is het Westfries Museum gehuisvest in het Statencollege in Hoorn. Dit statige Rijksmonument  met zijn karakteristieke, rijkversierde gevel werd in 1632 gebouwd voor de Gecommitteerde Raden van West-Friesland en het Noorderkwartier.

Naast trouwfotograaf in Hoorn zijn we ook in andere plaatsen in Noord-Holland actief, zoals AmsterdamHaarlemHeemstedeOverveenSantpoortUithoorn en Zandvoort. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Noord-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Hoorn kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!