Trouwfotograaf in Limburg

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Limburg.

We waren al eens als trouwfotograaf in Limburg werkzaam in Maastricht (chateau Neercanne en Theater aan het Vrijthof) en Weert (stadhuis).

Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Limburg kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Limburg wordt door velen gezien als de meest bourgondische provincie van Nederland, met natuurlijk Maastricht als prachtig voorbeeld. Het glooiende landschap, de mooie historische steden, de veelzijdigheid van het landschap, de grote en kleine kastelen: het zijn allemaal redenen om te kiezen voor Limburg als je gaat trouwen!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!