Trouwfotograaf in Middelharnis

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Middelharnis, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd in het Oude Raadhuis.

Het (Oude) Raadhuis van Middelharnis is in 1639 door Arent van ‘s-Gravesande ontworpen en uitgevoerd door Pieter Adriaanszoon Noorwits. Het gebouw is in Hollands Classicistische stijl gebouwd. Deze historische plek is uitermate geschikt als trouwlocatie.

Naast trouwfotograaf in Middelharnis zijn we ook in andere plaatsen in Zeeland actief geweest, zoals in Burgh-Haamstede (Natural High), Cadzand (Mariakerk en De Zeemeeuw) en Renesse (Slot Moermond).

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken als trouwfotograaf in Middelharnis graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!