Trouwfotograaf in Oegstgeest

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Oegstgeest, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd bij De Beukenhof.

De Beukenhof dankt haar naam aan de imposante beukenboom, die een prachtige plaats heeft in de tuin van het hotel-restaurant. Het biedt bruidsparen een unieke en beschutte trouwlocatie in de zomer, maar ook in de winter is De Beukenhof een mooie plek om te vertoeven.

Naast trouwfotograaf in Oegstgeest zijn we ook andere plaatsen in Zuid-Holland actief, zoals DelftDen HaagDordrechtGoudaLeidenRotterdam en Wassenaar. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Zuid-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Oegstgeest kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!