Trouwfotograaf in Overijssel

Op zoek naar een trouwfotograaf in Overijssel? Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor de nodige ervaring in Overijssel.

We waren namelijk al eens als trouwfotograaf in Overijssel werkzaam in Haaksbergen (stadhuis), Hengelo (Wapen van Beckum), Molenhoek (Jachtslot De Mookerheide), Ommen (Landgoed Het Laer), Wierden (Het Lageveld) en Zwolle (stadhuis en De Agnietenberg).

Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Overijssel kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!