Trouwfotograaf in Renesse

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Renesse, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd in Slot Moermond.

Het Slot Moermond ligt prachtig verscholen in de buurt van Renesse. Het slot stamt uit de 13de eeuw en wordt omgeven door het landgoed Moermond, een beschermd natuurgebied van 43 hectare. Het is een officiële trouwlocatie en ook voor een trouwfeest is het een uitermate geschikte plek. Overnachten kan namelijk in het nabijgelegen Landgoed Hotel.

Naast trouwfotograaf in Renesse zijn we ook in andere plaatsen in Zeeland actief geweest, zoals in Burgh-Haamstede (Natural High), Cadzand (Mariakerk en De Zeemeeuw) en Middelharnis (stadhuis).

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken als trouwfotograaf in Renesse graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!