Trouwfotograaf in Rhoon

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Rhoon, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd in het Kasteel van Rhoon.

Het Kasteel van Rhoon is een versterkt donjon uit 1432. Het kasteel is omgeven door een Engelse tuin, een Baroktuin en het Kasteelbos. In 1971 werd het kasteel, dat na de oorlog door geldgebrek zwaar was verwaarloosd, opgeknapt. Mede daardoor is het kasteel en zijn historie bewaard gebleven en is het nog altijd in gebruik.

Naast trouwfotograaf in Rhoon zijn we ook andere plaatsen in Zuid-Holland actief, zoals DelftDen HaagDordrechtGoudaLeidenRotterdam en Wassenaar. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Zuid-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Rhoon kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!