Trouwfotograaf in Santpoort

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Santpoort, waar we met veel plezier hebben gefotografeerd bij Landgoed Duin & Kruidberg.

Landgoed Duin & Kruidberg werd in 1907 gebouwd in opdracht van tabak- en theehandelaar Jacob Theodoor Cremer. Samen met zijn vrouw Annie Hogan woonde hij in het grootste woonhuis van Nederland. Tegenwoordig huisvest Landgoed Duin & Kruidberg onder meer 75 hotelkamers, Brasserie & Loungebar DenK, Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob en  vijf klassieke stijlkamers.

Naast trouwfotograaf in Santpoort zijn we ook in andere plaatsen in Noord-Holland actief, zoals Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Overveen, Uithoorn en Zandvoort. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Noord-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken als trouwfotograaf in Santpoort graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!