Trouwfotograaf in Voorschoten

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Voorschoten, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd in Kasteel Duivenvoorde.

Kasteel Duivenvoorde is een van de oudere kastelen van Zuid-Holland en wordt al in 1226 genoemd. Het bijzondere van dit kasteel is dat het altijd door vererving op andere geslachten is overgegaan en dus nooit is verkocht. Daarmee is het kasteel uniek in Nederland.

Naast trouwfotograaf in Voorschoten zijn we ook andere plaatsen in Zuid-Holland actief, zoals DelftDen HaagDordrechtGoudaLeidenRotterdam en Wassenaar. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Zuid-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Voorschoten kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!