Trouwfotograaf in Wierden

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Wierden, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd bij Het Lageveld.

Het Lageveld is niet alleen een mooie recreatiegebied, maar in het Strandpaviljoen en op het naastgelegen strand kan ook een prachtige trouwfeest gegeven worden! Want wat is er mooier dan trouwen aan het strand midden in Overijssel?

Naast trouwfotograaf in Wierden zijn we ook in andere plaatsen in Overijssel actief geweest, zoals in Haaksbergen (stadhuis), Hengelo (Wapen van Beckum), Molenhoek (Jachtslot De Mookerheide), Ommen (Landgoed Het Laer) en Zwolle (stadhuis en De Agnietenberg).

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken als trouwfotograaf in Wierden graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!