Trouwfotograaf in Wijk bij Duurstede

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Wijk bij Duurstede, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd in Kasteel Duurstede.

De oorsprong van Kasteel Duurstede ligt in 1270, toen de huidige donjon (vierkante toren) werd gebouwd. Midden 15e eeuw werd de donjon uitgebreid tot een groot kasteel, dat echter in de loop der eeuwen in verval is geraakt. Sinds de laatste renovatie (in 1986) is het kasteel geschikt gemaakt als trouwlocatie.

Naast trouwfotograaf in Wijk bij Duurstede zijn we ook andere plaatsen in Utrecht actief, zoals AmersfoortBaarnBreukelenHaarzuilensMaarssenUtrecht en Zeist. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in de provincie Utrecht waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Wijk bij Duurstede kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!