Trouwfotograaf in Zwijndrecht

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf in Zwijndrecht, waar we met veel plezier een huwelijk hebben gefotografeerd in de Kijfhoekkerk.

De oudste vermelding van de Kijfhoekkerk stamt uit 1388. De kerk is vermoedelijk rond 1500 vergroot met het schip dat in de 17e eeuw is vernieuwd. In 1993 is de kerk onderheid en gerestaureerd.

Naast trouwfotograaf in Zwijndrecht zijn we ook andere plaatsen in Zuid-Holland actief, zoals DelftDen HaagDordrechtGoudaLeidenRotterdam en Wassenaar. En elders op onze site vind je nog meer mooie trouwlocaties in Zuid-Holland waar we hebben gewerkt.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Zwijndrecht kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!