Imagine Fotografie
loading...

trouwfotograaf Landgoed Groenendaal

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor onder meer ervaring als trouwfotograaf bij Landgoed Groenendaal in Heemstede.

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

Naast ons werk als trouwfotograaf in Groenendaal zijn ook andere bekende trouwlocaties bekend terrein voor ons. Zo waren we al eens met veel plezier werkzaam in Landgoed Duin en Kruidberg (Santpoort), Orangerie Elswout (Overveen), Kasteel De Hooge Vuursche (Baarn), Het Oude Slot (Heemstede), Landgoed Voorlinden (Wassenaar), Landgoed Te Werve (Rijswijk), Het West Indisch Huis (Amsterdam) en Kasteel De Wittenburg (Wassenaar). 

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Wij maken graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Het team van Imagine Fotografie bestaat uit twee trouwfotografen: Pieter van Lierop en Christiaan de Groot. Zij zijn ieder afzonderlijk te boeken voor jullie huwelijk, maar het is ook mogelijk om ze als duo op jullie trouwdag uit te nodigen.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we op geen enkele wijze de rol van regisseur op ons nemen. Het resultaat van onze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag.

Meer informatie over Landgoed Groenendaal: www.landgoedgroenendaal.nl