Trouwfotograaf in Utrecht

Imagine Fotografie werkt al een aantal jaren als bruidsfotograaf en heeft daardoor veel ervaring als trouwfotograaf in Utrecht, zowel in de provincie als in de stad zelf.

Een aantal plaatsen in de provincie Utrecht is bekend terrein voor ons. We waren al werkzaam als:

 

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt.

Want we waren ook al eens als trouwfotograaf in Utrecht werkzaam in Bilthoven (Jagtlust), Bunnik (Fort bij Vechten en Rhijnauwen), De Bilt (de Oranjerie van Landgoed Vollenhoven), Driebergen (Landgoed de Reehorst en Buitenplaats Sparrendaal), Harmelen (de Kloosterhoeve en de Hervormde Kerk), Leersum (Landgoed Zuylestein), Maarsbergen (Oranjerie van Landgoed Maarsbergen), Oudewater (stadhuis), Oud-Zuilen (Slot Zuylen, Kerk te Oud-Zuilen en restaurant Belle), Rhenen (gemeentehuis en Residence Rhenen), Soesterberg (Klooster Cenakel), Wijk bij Duurstede (Kasteel Duurstede) en Woerden (Stadsmuseum, Lutherse Kerk en Kasteel Woerden).

Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag als trouwfotograaf in Utrecht kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!