Werkgebied bruidsfotograaf Imagine Fotografie

Imagine Fotografie werkt als trouwfotograaf niet alleen in Nederland, maar ook in Portugal. Want dit land is mijn tweede thuis! Tijdens het trouwseizoen (april tot en met oktober) reis ik heen en weer en woon afwisselend in beide landen. Dus aarzel niet als je in Nederland of Portugal gaat trouwen!

Imagine Fotografie werkt in Nederland als trouwfotograaf vaak in de provincies GelderlandLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeeland en Zuid-Holland. Maar we zijn uiteraard ook beschikbaar in de rest van het land. En dus ook in Portugal!

In de afgelopen jaren hebben we kennis gemaakt met vele mooie trouwlocaties. Wil je weten welke? Kijk dan in het hoofdmenu onder ‘werkgebied’ bij de desbetreffende provincie of plaats.

Dit is uiteraard slechts een selectie, want sinds de regels zijn versoepeld, is het aantal trouwlocaties bijna onbeperkt. Staat jullie locatie er niet bij? Wij maken graag kennis met nieuwe plaatsen om een huwelijk te sluiten. Neem daartoe contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk voor een eerste indruk van onze manier van werken als bruidsfotograaf ons portfolio. Recent werk vind je op de pagina met ons blog met recente trouwfoto’s van Imagine Fotografie.

“We hebben je nauwelijks opgemerkt”. Dat horen we graag aan het eind van de huwelijksdag. Imagine Fotografie hanteert namelijk een ontspannen aanpak, waarbij we alle mooie momenten vastleggen zoals ze gebeuren, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Het enige moment dat we de regie nemen, is bij het maken van groepsfoto’s of tijdens de fotoshoot. Het resultaat van deze werkwijze? Een fotojournalistieke trouwreportage, die een mooi en echt beeld geeft van jullie huwelijksdag!